(3 Gambar) Lelaki Ditahan Bogel Lepas Buat Hubungan Seks Dengan Lembu Di Tengah Kampung


Muang Lampang, Thailand - Seorang lelaki telah ditahan polis kerana dipercayai melakukan hubungan seks dengan seekor lembu di tengah-tengah kampung ketika lembu terbabit sedang meragut rumput.

Menurut pemilik lembu, dia telah melepaskan tiga ekor lembunya untuk meragut rumput di kampung itu mengikut rutin yang biasa dilakukan setiap hari.


Lelaki yang berusia 40-an itu ditemui sedang bertelanjang bulat dan melakukan hubungan seks dengan lembunya, dia juga kelihatan seperti mabuk dan seperti tidak siuman, ujar pemilik lembu.

Dia berkata, dia ternampak lelaki itu memeluk, mencium dan membelai zakar lembu sebelum melakukan perkara yang tidak sepatutnya terhadap lembu.

Lebih memalukan lelaki itu berbogel dan seluruh badannya dipenuhi kotoran dari air mani malah berbau busuk serta memualkan.


Difahamkan, selepas dia melakukan hubungan seks dengan lembu, dia dikatakan telah berjalan ke dalam kampung tanpa berpakaian sebelum ditahan polis setelah pemilik lembu melaporkan kepada pihak polis. - Koleksi Viral

Sumber