Rogol, Bunuh & Buang.. Misteri Remaja 20 Tahun Hilang Akhirnya Terungkai !!!

Tags


Penemuan mayat seorang wanita dalam keadaan cukup sadis ungkap misteri hilangnya seorang gadis yang bernama Dini Ramadhani (20).

Pada Jumat lalu 3 Mach 2017 pihak keluarga mangsa telah membuat laporan polis di bandar Bekasi (bogor) atas kehilangan anak gadis mereka,akan tetapi semalam ahli keluarga terpaksa menerima kabar duka atas penemuan mayat seorang wanita yang diduga kuat anak mereka yang dinyatakan hilang sebelumnya.

Mayat gadis berkenaan ditemukan tersangkut pada pokok buluh di Ujung muara sungai Cisaat, Desa Kerta Rahayu dengan tangan dan kaki diikat dengan dawai.Menurut hasil bedah siasat mangsa Dini Ramadhani dipercayai di rogol terlebih dahulu sebelum dibuang hidup hidup ke sungai berkenaan dengan tangan dan kaki di ikat hingga meninggal dunia.

Hal itu disahkan oleh Hospital Polri, dimana dibahagian alat vital Dini terdapat benturan dan juga sperma yang diduga milik suspek yang dipercayai bukan satu orang.

Selain itu,beg dan barang barang kemas yang dipakai mangsa juga turut hilang,sepeti cincin,rantai, anting-anting serta motor milik mangsa selain dari menemukan beberapa luka lebam dibagian tubuh.

Dimaklumkan mangsa keluar bekerja dengan menaiki motor pada pagi jumaat lalu dan tidak balik kerumah walaupun sudah menjelang malam.

Kes penemuan mayat ini ditangani kepolisian Metro Bekasi untuk menyiasat lebih lanjut,” kata AKP Agus Rohmat,SH.hingga kini pihak polis negeri itu belum menangkap mana-mana individu yang memiliki kaitan dengan pembunuhan tersebut.